top of page

COACHING  

COACHING ÎN AER LIBER

Pentru că oamenii în situaţiile cele mai neaşteptate simţeau că povestindu-mi despre viaţa lor încep să vadă mai clar acel cuvânt cheie, acea propoziţie, acel pas care dintr-o stare de neputinţă îi poate ajuta să pornească din nou, să îşi dea drumul, sau cel puţin să respire din nou liber, am decis că e bine sa îmi bazez şedinţele spontane de coaching pe baze serioase, profesionale.

 

Cunoaşterea necesară am dobândit-o în primul rând prin cursul de psihoterapie yoga şi life coach condus de maestrul meu de yoga Attila Bakos (Narada Akademia) şi de la instructorii, profesorii şi medicii de psihiatrie care predau la academie, urmat de cursul de facilitator de constelaţii familiale condus de Miklós Szalachy (Austria), şi de cursul de facilitator LIP (Life Integration Process) condus de Wilfried Nelles (Germania).

 

Dar ce este coachingul? te întrebi, şi din când în când mă întrebi şi pe mine. Care este procedura, ce se întămplă la un coaching? Coachingul se întămplă între două persoane, între patru ochi, şi rămâne între două persoane. Căteodată stăm pe scaun, altădată pe jos. Uneori clientul vorbeşte o oră jumătate în şir, altădată vorbeşte puţin, sau eu îi povestesc prin prisma experienţelor mele despre tema lui. Se întămplă să nu vorbim deloc, să medităm sau să facem exerciţii de respiraţie, să lucrăm cu archetipuri din perspectiva poveştilor, a astrologiei sau a filozofiei yoga. Căteodată fac constelaţii familiale individuale. Ce se întămplă în decursul unei şedinţe de coaching şi cât de des ne vedem nu putem stabilii cu siguranţă de dinainte, nu poţi hotărâ ce se va întămpla în viitor, pentru că între-timp şi clientul se schimbă, se dezvoltă, seminţele sădite fac germeni, şi toate acestea influenţează demersul coachingului.

 

Numărul şedinţelor de coaching este mică, în general. Consider importantă nu crearea unei legături de dependenţă între mine şi client, prin care clientul ajunge de sub supravegherea unei persoane autoritare (care poate fi părintele, partenerul, şeful, un prieten, sau propriul copil) sub influenţa unei alte persoane autoritare (acesta aş fi eu), ci să ajungă clientul să fie un adult liber, suveran, independent, cu o conştienţă căt mai clară.

Programarea unei ședinte individuale offline sau online se face la:  gergelyedo@gmail.com | 0040751450416.

Durata și prețul unei ședințe pentru clienții care locuiesc în România:

1 ora (60 min) 350 RON.

1 1/2 ora (90 min) 500 RON.

Pentru clienții care locuiesc în alte țări, calculez un prețul unei ședințe individuale de constelații / coaching din țara respectivă.

COACHING ÎN AER LIBER

OPEN

air & heart 

Life coaching și plimbare în aer liber. În multe orașe din Europa aceasta este deja o procedura cunoscută. Și eu m-am gândit de mulți ani cum să introduc aceasta practică în munca mea de la Cluj. 

 

Dacă deja e foarte obositor să stai acasă din cauză că lucrezi de acasă sau din alte motive și nu ai vreai să stai într-o încăpere închisă în timpul coachingului, te aștept cu drag:

În Grădina Botanică sau în Cimitirul Central la un life coaching în timp ce ne plimbăm. Dacă ne obosim, putem să căutăm un colț mai liniștit unde ne și putem așeza. Prețurile coachingului în aer liber sunt aceleași ca și cele ținute la Casa EDO.

Durata și prețul unei ședințe pentru clienții care locuiesc în România:

1 ora (60 min) 350 RON.

1 1/2 ora (90 min) 500 RON.

Pentru clienții care locuiesc în alte țări, calculez un prețul unei ședințe individuale de constelații / coaching din țara respectivă.

Dacă dorești să ținem coachingul în aer liber în Făget, în Hoia sau într-un alt loc, parc favorit de al tău, atunci pentru timpul călătoriei la fața locului și înapoi aplic prețul coachingului.

 

Te aștept cu drag aici în vecinătate, sau la locul propus de tine.

 

Poți să dai vestea mai departe. Am impresia că multă lume are acum nevoie de această posibilitate de a ieși dintre patru pereți într-un fel puțin diferit de cele obișnuite până acum.

IMG_2609.jpg
OPEN (1).png
bottom of page