top of page

           CONSTELATIA FAMILIALA

Dacă spui ”da” trecutului tău, poți spune ”nu” la tot ceea ce nu mai ești și poți împlini acea realitate care te reprezintă acum, ca apoi să spui ”da”, cu întreaga ta ființă, la ceea ce vei deveni.

 

Constelația familială este o metodă de terapie fenomenologică-spirituală și de autocunoaștere care lucrează cu sistemele familiale, cu mișcările sufletului la nivel individual și de familie, cu istoria și soarta repetitivă într-o familie.

 

Metoda a fost dezvoltată de terapeutul german Bert Hellinger și continuă să evolueze, sub îndrumarea și prin practica unor colegi și discipoli ai săi. Hellinger a introdus ideea de Mișcarea sufletului, prin care a dat profunzime metodei, de la nivelul terapiei la dezvoltarea spirituală.

 

Este o călătorie de la neliniște la pace, de la judecată la înțelegere, de la aroganță la smerenie, de la neiubire la iubire, de la excludere la acceptare. Te așteptăm cu drag să călătorim împreună!

Programarea unei ședinte individuale offline sau online se face la:  gergelyedo@gmail.com | 0040751450416.

 

Durata și prețul unei ședințe pentru clienții care locuiesc în România:

1 ora (60 min) 350 RON.

1 1/2 ora (90 min) 500 RON.

Pentru clienții care locuiesc în alte țări, calculez un prețul unei ședințe individuale de constelații / coaching din țara respectivă.

Dacă vrei să participi la constelații în grup, fie urmărește pagina Facebook Nelles Institut Transylvania fie Casa EDO. Poți să devii și membrul grupului de facebook Casa EDO.

Untitled design (17).png

Click pe poza de mai sus pentru a viziona interviul dnei Orsolya Albert Antal despre constelații familiale făcută în anul 2017, 35 de minute, cu subtitrare în limba română.

SEDINTA INDIVIDUALA

În trecut, dacă eram întrebată, cum e ședința individuală de constelații, încercam sa îl conving pe cea care mă întreba, să vină mai degrabă la o constelație în grup. Îmi place foarte mult să lucrez în grup, și pentru că mă gândeam, că datorită divesității ceea ce privește cazurile cu care lucrăm și reprezentanțele, au parte de o experientă mult mai bogată. Între timp a trebuit să-mi recunosc, că sunt oameni, cărora ședința individuală le convine mai mult, ori, pentru că se simt mai protejați, ori din cauza programului. Se întămplă să vină la Cluj doar pentru acesta, dar de altfel stau in altă parte, ori ca eu să merg în orașul lor, dar programul constelației în grup să nu l-i se potrivească. Așa că am ajuns să recomand cu drag și cu bucurie atât ședințele individuale de constelatții familiale, în care lucrăm cu niște figurine de lemn ca de șah sau cu foi de hârtie, cât și Procesul de Integrare a Vietii (LIP - Life Integration Process, după metoda lui Wilfried Nelles), unde lucrăm cu numere scrise pe hârtii și cu ajutorul lor parcurgem stațiile odinioare ale vieții.

egyéni.jpg
bottom of page