top of page

                     CSALÁDÁLLíTÁS

A családállítás egy fenomenológiai terápiás módszer, amely a családi rendszerekkel, az egyéni és családi lélekmozgásokkal, sors- vagy történetismétlésekkel dolgozik.

Kidolgozása Bert Hellinger német terapeuta nevéhez fűződik, bár az első felismerései óta folyamatosan fejlődik a módszer, fejlesztői között maga Bert Hellinger és számos munkatársa, tanítványa található. Hellinger bevezette a Lélek mozgása megnevezést, ezáltal a családi szintről a spirituális fejlődés irányába mozdítva el a családállítás terápiát.

Egyéni offline vagy online konzultációhoz időpontot kérhetsz itt:
gergelyedo@gmail.com | 0040751450416.

A konzultáció időtartama és ára:

1 óra (60 perc) 450 RON.

Más országban élőknek egy átlagos egyéni állítás / coaching árát számolom fel annak az országnak az árai szerint, amelyben élnek.

Ha ez az esemény érdekel, a Facebookon a Casa EDO oldalon az események követése gombra kattintva értesülhetsz róla. Csatlakozhatsz a Casa EDO Facebook csoporthoz is. 

Untitled design (17).png

A képre kattintva megnézheted Albert Antal Orsolya 2017-ben készített 35 perces tévés interjúját a családállításról.

EGYÉNI ÁLLíTÁS

Régebb, ha kérdezték az emberek, milyen is az egyéni állítás, próbáltam lebeszélni az embereket, mert én a csoportost nagyon szeretem, és úgy gondoltam, hogy abból, az esetek és képviseletek sokfélesége miatt, bővebben meríthetnek. Aztán be kellett látnom, van, akinek ez felel meg jobban, vagy mert teljes védettséget élvez, vagy a programja miatt, vagy mert akkor szeretne nálam állítani, amikor éppen Kolozsváron tartózkodik, egyébként máshol lakik. Ez felelhet meg jobban azért is, mert én megyek az ő városába, de a csoportos program pont nem passzol neki. Úgyhogy most már szívesen és örömmel ajánlom, mind az egyéni családállítást, ahol kis, sakkszerű fafigurákkal vagy papírlappal, mind pedig az egyéni Élet Integrálási Folyamatot (LIP - Life Integration Process, Wilfried Nelles nyomán), ahol papírlapokkal és számokkal járjuk be az eddigi életutat.

egyéni.jpg
bottom of page